Yalova Üniversitesi    sporbilimleri@yalova.edu.tr 02268156594

Yalova Üniversitesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirild

Yalova Üniversitesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi 

Yalova Üniversitesi'nin mezuniyet töreni, üniversite kampüsünde gerçekleştirilen coşkulu bir etkinlikle kutlandı.

Bu yıl, Spor Bilimleri Fakültemiz için ayrı bir öneme sahipti. Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon bölümlerinden ilk mezunlarımızı uğurlamanın gururunu yaşadık. Fakültemizden mezun olan öğrenciler, tören boyunca büyük bir heyecan ve mutluluk içindeydi.

Spor Bilimleri Fakültesi'ni birincilikle bitiren Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencimiz Kübra Efe, aynı zamanda üniversite genelinde üçüncü olarak eğitimini tamamladı. Başarılarıyla hem ailesini hem de fakültemizi gururlandıran Kübra Efe’ye Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı tarafından hediye ve anı belgesi verildi. Fakülte ikincisi Semih Güneş ve fakülte üçüncüsü Damlanur Musaoğlu da törende derece ile mezun olmanın sevincini yaşadı. Dereceye giren öğrencilerimize Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Geri anı belgelerini verdiler.

Tören, ailelerin ve üniversite personelinin yoğun katılımıyla neşeli anlara sahne oldu. Mezuniyet töreni boyunca hem öğrenciler hem de aileleri duygusal anlar yaşadı ve tören sonrasında hep birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

Spor Bilimleri Fakültesi olarak, mezun olan tüm öğrencilerimize gelecekteki hayatlarında başarılar diliyor ve onların her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz. Mezuniyet törenimize katılan herkese teşekkür ederiz.