Yalova Üniversitesi    sporbilimleri@yalova.edu.tr 02268156594

Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanvekili Koray Girgin, öğrencilerimizle buluştu. Etkinlikte antrenörlük ve spor yönetimi konularında önemli bilgiler paylaşan Girgin, spor alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere yol gösterici tavsiyelerde bulundu.

Koray Girgin'in konuşmasında, sporun bireysel ve toplumsal faydalarından, profesyonel sporcuların çalışma disiplinlerinden ve antrenörlük mesleğinin gerekliliklerinden bahsetti. Öğrenciler, Girgin'e antrenörlük ve spor yönetimi konularında merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular.

Etkinlik sonunda, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Korkmaz Yiğiter, Koray Girgin’e katkılarından dolayı bir plaket takdim etti. Yiğiter, Girgin'e teşekkür ederek, öğrencilerimize değerli bilgiler sunduğu için minnettar olduklarını belirtti.

Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen bu etkinlik, spor bilimleri alanında kariyer yapmayı hedefleyen öğrencilerimiz için önemli bir fırsat oldu. Öğrenciler, bu tür etkinliklerle kendilerini geliştirme ve kariyer yolculuklarında ilerleme imkanı buluyorlar.