İlk Mezunlarımızın Kütük Çakma Töreni Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının sonunda ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadı. Bu anlamlı gün, fakülte tarihinde bir ilk olan kütük çakma töreni ile taçlandırıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Geri ve öğretim elemanlarının da katılımıyla gerçekleşen törende, Ahmet Birlik ve Kübra Efe isimlerini kütüğe çakan ilk öğrencilerimiz oldular. Prof. Dr. Serdar Geri, yaptığı konuşmada, "Bugün burada, fakültemizin ilk mezunlarını uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ahmet Birlik ve Kübra Efe, akademik başarılarıyla bizleri gururlandırdı ve isimlerini kalıcı olarak yazdırdılar. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz" dedi.

Dereceye giren öğrencilerimiz Ahmet Birlik ve Kübra Efe'yi tebrik eder, tüm mezunlarımıza hayatlarında başarılar dileriz.