Can Özüm Sağlık Festivali

Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER) önderliğinde ve Üniversitemiz paydaşlığında düzenlenen Can Özüm Sağlık Festivaline start verildi. Festival açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca da katılırken, çok sayıda sivil toplum kuruluşu açtığı stantlarda katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

Festival kapsamında fakültemiz öğretim elemanları Doç. Dr. Onat Çetin ‘Kanser Riskinin Azaltılmasında Egzersiz Faktörü' , Arş. Gör. Dr. Sema Arslan Kabasakal ‘Kanserin Önlenmesinde Beslenmenin Rolü’ adlı sunumlarıyla katılımcılara bilgi vermiştir. Öğr. Gör. Ferdağ Özaras fakültemiz öğrencileriyle birlikte sedanter bireyler için müzik eşliğinde ritmik egzersiz uygulaması gerçekleştirmişlerdir.

Hocalarımız ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.