Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca'nın katılımıyla fakültemizde Akademik Kurul Toplantısı düzenlendi. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Geri gerçekleştirdiği sunumunda bölümler, fakülte kadrosu, öğrenci ve yayın sayısı ile ilgili bilgiler verdi. Fakülte Akademik ve İdari personelinin de tam kadro olarak katıldığı toplantıda Özel Yetenek Sınavı ile ilgili istatistiklere de değinen Dekan Geri, Yetenek Sınavı Sonuçları doğrultusunda geçen yıl olduğu gibi bu yılda da öğrenci kontenjanlarının tamamının dolduğunu aktardı. Son olarak fakültenin gelecek planları ve projeleri hakkında bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Serdar Geri, yeni akademik yılın hayırlı olmasını diledi.