Dekanımıza Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kırklareli Üniversitesinde düzenlenen Üniversiteler Arası Bölgesel Futsal Turnuvasında kadın ve erkek takımlarımız şampiyon olmuştur. Kafileye eşlik eden Doç. Dr. Yavuz Öntürk, Dr. Öğr. Üyes Bilal Karakoç ve Arş. Gör. Dr. Abdurrahman Yaraş Dekanımız Prof. Dr. Serdar Geri'yi ziyaret ettiler. Turnuva sonucunda Süper lig terfi müsabakalarına katılmayı hak kazanan takımlarımızın antrenmanları ve süper lige hazırlanma süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette hocalarımız kazanılan kupaları Dekanımız Prof. Dr. Serdar Geri'ye takdim ettiler.

Kadın ve erkek futsal takım sporcularını ve hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.