Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Fakültemizden 2 Çalışmaya Destek!

Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Abdurrahman YARAŞ hocamızın danışmanlığında, Spor Yöneticiliği Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Ahmet BİRLİK’in yürütücü olduğu “Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Dijital Okuryazarlık Düzeylerinin İncelenmesi" başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Sporda Projeler Dersi kapsamında gerçekleştirilen Arş. Gör. Dr. Sema ARSLAN KABASAKAL hocamızın danışmanlığında, Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3. Sınıf öğrencimiz Ayşe Nida PORTAKAL’ın yürütücü olduğu “Kadın Futbolcularda 8 Haftalık Postür Düzeltici Egzersizlerin Postür, Fonkiyonel Hareketlilik Ve Atletik Performans Üzerine Etkisi" başlıklı projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.