Sporcu Sağlığı, Spor Yaralanmaları ve Spor Kulüplerinde Sağlık Ekipleri Başlıklı Söyleşide Uzm. Dr. Selçuk GÜL Konuğumuz Oldu

21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 20.00'da "Sporcu Sağlığı ve İlk Yardım" dersi kapsamında BB Erzurumspor takım doktoru Uzman Spor Hekimi Dr. Selçuk GÜL ile fakültemizin öğretim elemanları ve öğrencileri bir araya geldi. Instagram üzerinden canlı yayın olarak düzenlenen etkinliğin moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Onat ÇETİN gerçekleştirmiştir. Karşılıklı soru cevap şeklinde yürütülen söyleşide Dr. Selçuk GÜL sporcu sağlığı, spor yaralanmaları ve spor kulüplerinde sağlık ekibi konularında tecrübe ve bilgilerini paylaştı. Söyleşiyi tekrar izlemek isteyenler fakültemizin Instagram hesabından gönderimize erişebilirler.