Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Devir Teslim Töreni

28.06.2022 13:00 Yalova Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Tören

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi dekanlığı görevini vekâleten yürüten Prof. Dr. Murat Azaltun, görevi Prof. Dr. Serdar Geri’ye devretti.

Gerçekleştirilen devir teslim törenine Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca ve Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Devir teslim töreninde konuşma yapan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, yeni başlangıçların yeni heyecanlar olduğunu söyledi. Spor Bilimleri Fakültesinde yeniliklerle birlikte faydalı olacak süreçler yaşanmasını temenni eden Rektör Bahçekapılı “Bu görev değişikliği, Fakültemize ve Üniversitemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak görevi devralan Prof. Dr. Serdar Geri dekanlık görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.

Devir teslim töreni, Dekanlık görevini teslim eden Prof. Dr. Murat Azaltun'a teşekkür belgesi ve plaket takdimi ile sona erdi.